Ka përfunduar ku s’e mendonte/ Falimenton Erik Fullani, fshinte djersët me 500 euro

Të gjithë e mbajmë mend kur i fshinte djersët me 500 euro, por pandemia e covid-19 nuk ka kyrsyer as djalin e ish-guvernatorit Ardian Fullani, Erikun.

Një prej bizneseve që nuk ka mundur t’i mbije tojë dot kr izës ekonomike të shka ktuar nga virusi ka qenë dhe ai i djalit të ish-guvernatorit të Bankës së Shqipërisë Ardian Fullani.

Restoranti me emrin “Rixhi’s” në zonën e Tiranës së re i hapur në dhjetor 2017, në pronësi të Erik Fullanit, ka mby llur aktivitetin.