Kjo nuk pritej/ Nesër në “Lule të vetmuara”, Kader tenton vetëvrasjen pasi nëna e braktisi

Kader e dëshpëruar që nëna e braktisi largohet nga jetimorja pa lajmëruar askënd. Ajo e hutuar del në rrugë dhe për pak përplaset nga makina e nënës së Xhenkut. Xhenk gjëmon Kaderin teksa kjo e fundit shkon në hotelin ku jetonte nëna e saj.

Kader tenton vetëvrasjen. Xhenk shkon në dhomën e hotelit dhe e gjen Kaderin pa ndjenja. Ndërkohë Songyl, Ejlyl, Xhemre, Meral dhe Feride shumë të shqetësuara vihen në kërkim të Kaderit. Kader sheh në ëndërr të gjithë çastet me nënën e saj.

Ajo sheh funeralin e saj dhe mikeshat që shpërthejnë në lot për të. Xhenk e zgjon Kaderin nga kjo ëndërr e keqe dhe i qëndron pranë. Kader rikthehet në jetimore dhe bashkohet me mikeshat.