E FUNDIT/ Bie qeveria e Albin Kurtit në Kosovë

KOSOVE

Parlamenti i Kosovës ka rrëzuar qeverinë e Albin Kurtit.

Në mocionin e mosbesimit të thirrur nga LDK-ja, Qeveria Kurti u rrëzua me 81 vota pro, 32 kundër dhe 1 abstenim.