“Këmbët e shpejta faqebardhë”, shikoni sesi qytetari i shpëton gjobës dhe i ikën policit

Nuk është normale kjo video në situatën që po kalojmë. Ky person që vrapon ka thyer karantinën dhe ka dalë nga shtëpia.

Por ajo që e bën më të papërgjegjshëm veprimin e tij është vrapi që bën për t’i ikur policit. Ky i fundit i vihet nga pas për ta ndaluar, por e ka të pamundur të kapë qytetarin që vrapon me të madhe.