Humoristi Muharrem Hoxha vetizolohet në Pogradec

Janë të shumtë figurat publike që kanë zgjedhur të zbatojnë rregullat dhe të qëndrojnë në shtëpi.

Humoristi i njohur durrsak Muharrem Hoxha është vetizoluar në Pogradec, për shkak të koronavisurit.

Mësohet se grupet e solidaritetit të bashkisë i kanë çuar ushqime në shtëpi.

Shumë personalitete kanë dhënë mesazhin se në këto ditë të vështira qytetarët shqiptare duhet të rrinë në shtëpi, për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.