“Miran” publikon foto të vite më parë, nuk njihet

Akın Akınozu ka luajtur dhe më parë por famën ai po e merr tani me rolin e ‘Miran’ tek telenovela ‘Hercai’ që po ndiqet me interes dhe nga publiku shqiptar.

Madje ky rol ka bërë që numri i ndjekësve në Instagramin e tij të shtohen me shpejtësi duke arritur në 2 milion për pak kohë.

Dhe së fundmi ‘Miran’ ka publikaur një foto të viteve më parë ku duket shumë ndryshe nga ai në rol.

E në lidhje me këtë ndjekësit e tij ishin të ndarë në dy grupe.

Grupi i parë pëlqenin aktorin në këtë foto ndërsa grupi i dyti pëlqente atë në rol.

Kishte dhe nga ta që e krahasonin me aktorin tjetër turk Çagatay Ulusoy.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *