Zjarr në një jetimore në Haiti

Një ngjare e rëndë është regjistruar në Haiti.

Zjarri i rënë në një jetimore në komunën Kenscoff i ka marrë j.etën të paktën 15 fëmijëve.

Struktura ne fjale kishte akomoduar 60 fëmije, mirëpo ajo qe e bën me te rende ngjarjen lidhet me faktin se ne 2013 godina u konsiderua ambient jo i përshtatshëm për te mbajtur fëmijët.

Sipas hetimeve te para, zjarri ka qene aksidental ndonëse hetimet vijojnë.

Shume fëmije te tjerë kane marre lëndime dhe ndodhen ne spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *