Korça gati për festa, foto nga qyteti i serenatave

Korçarët dinë si të festojnë, e aq më shumë të presin festa.

Qyteti i Korçës është veshur me drita shumëngjyrëshe këtë prag festash fundviti.

Pazari i qytetit, pedonalja dhe Katedralja janë disa nga zonat më atraktive të qytetit, që për festa zgjidhet si destinacion edhe nga vizitorë nga qytetet e tjera shqiptare.

Fotografi të realizuara nga Olger Zaçe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *