Instagram bën njoftimin e rëndësishëm, ja kush nuk lejohet ta përdor më

Instagram është një ndër rrjetet sociale më të përdorura sot në botë. Së fundmi është bërë një njoftim i rëndësishëm në lidhje me këtë rrjet social.

Duke nisur që nga mëngjesi i sotëm përdoruesit e rinj duhet të tregojnë datën dhe vitin e lindjes. Ndërsa përdorimi i platformës do t’u lejohet vetëm atyre që janë mbi 13 vjeç.

Kujtojmë këtu se Instagram përdoret më së shumti nga të rinjtë. Ky vendim ka ardhur disa ditë, pasi Instagram u kritikua ashpër sepse u jepte akses fëmijëve të përdornin dhe të shpërndanin fotot e tyre.

Po ashtu me dije është bërë se ky është hapi i parë që Instagram marrë që fëmijët mos ta përdorin më. Reagimet kanë qenë pozitive për këtë hap që ka ndërrmarrë Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.