Mbërrijnë në Durrës kamionët me ndihma nga Korça

Kanë mbërritur në orët e para të mëngjesit në Durrës ndihmat nga Korça.

Ndihmat e dërguara nga qytetarët dhe bashkia e Korçës për të prekurit nga tërmeti në Durrës tashmë kanë mbërritur në destinacion.

Kujtojmë se ndihma kanë ardhur edhe nga shumë qytet të tjera shqiptare, nga Kosova, Maqedonia, Greqi dhe çdo vend ku ka shqiptar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *