Stadiumi i ri lag tifozët

Përpos humbjes 2-0, tifozët në tribunat e “Air Albania Stadium” janë bërë ujë nga impianti vaditës.

Një ga-fë ka ndodhur me sistemin e vaditjes në lagien e fushës.

Dy nga hedhëset e ujit, janë shumë afër me tifozët, dhe lagin ata që gjenden në tribunën pas porte, siç mund ta shihni në videon e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *