Vuri bast “Live” në emision se mund të ngrejë kalin, shkon në fermë ta provojë

Kosovë, 10 nëntor 2019

Këtë javë n’Kosovë shoë mysafir ishte ” Hulku ” nga Vushtrria.

Njeriu i sfidave dhe peshave të rënda që po pergatitet për rekord të ri në Guiness  tha që do ta ngriste nga toka apo ta mbajë për 30 sekonda me duar një helikopter.

Por gjatë intervistës ai tha se mund ta mbajë edhe një kali në shpinën e tij dhe nga studio direkt u nisën për në një fermë ku mbahen kuaj.

Shikoni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *