Ditë vere! Si parashikohet moti për këtë të dielë

Tetori ka qenë i ngrohtë deri më tani.

Temperaturat kanë qenë të favorshme për të shijuar vjeshtën dhe për të bërë ato shëtitjet e gjata nga liqeni.

Duket se këto temperatura do të vazhdojnë edhe nesër.

Moti do të jetë i kthjellët në të gjithë vendin dhe temperaturat do të shkojnë deri në 28 gradë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *