Albano Bogdo përfshihet në një ngjarje

Ditë jo shumë e mirë për aktorin Albano Bogdo.

Ai është përfshirë në një aks-ident pranë një semafori tek zona e ish parkut të autobuzave në Rrugën e Kavajës.

Makina Taksi me të cilën udhetonte është përp-lasur me një mjet tjetër tip Ford që po lëvizte përpara tyre.

Aktori ka dalë i tro-nditur nga taksia pas përp-lasjes së makinave dhe siç shihet në foto është ulur në trotuar në cep të rrugës në perpjekje për të marrë veten.

Fatmirësisht aks-identi veç dëmeve materiale të dy makinave nuk ka sjellë lendime serioze tek aktori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *