Ky progres 10 vjeçar i Elizabeth Gutierrez i ka mahnitur të gjithë!

Nuk besojmë se ka ndonjë vajzë që nuk njeh aktorin e famshëm William Levy.

Të gjitha kanë ëndërruar të kenë në krah një partner si ai, e kur Elizabeth u shfaq “në skenë” duhet ta pranojmë se u thyen shumë zemra.

Elizabeth dhe Will janë tashmë prindër të një djali dhe një vajze, por portreti i tyre duket sikur sa vjen e rinohet më tepër.

Fansat e kanë paralelizuar ndryshimin 10 vjeçar të Elizabeth me atë të verës së kuqe, sa më shumë vite kalojnë bëhet edhe më e mirë!

Po ju a ndani të njejtin mendim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *