Toka shqiptare nuk gjen qetësi, tjetër lëkundje

Toka shqiptare nuk gjen qetesi.

Nje tjeter lekundje me magnitude 4.3 balle eshte ndjere serish ne oren 00:03 minuta.

Lekundja eshte regjistruar serish ne qytetin e Durresit.

Qytetaret ne pa nik kane lene banesat dhe kane dale ne rruge.

Gjendja paraqitet mjaft kao tike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *