Momenti kur gazetarja jep lajmin e humbjes së koleges

Gjatë ditës së sotme, në moshën 33 vjeçare ka vde-kur gazetarja e e RTK-së, Ardita Sylejmani.

Mësohet se gazetarja Sylejmani, ka vd-ekur në kryeqytetin hungarez, Budapest dhe se vde-kja ka ndodhur gjatë procesit të lindjes.

Për vdek-jen e Arditës ka reaguar edhe komuniteti i gazetarëve të Kosovës, të cilët janë shprehur të trondi-tur për ndarjen e parakohshme nga jeta të koleges së tyre.

Po pa dyshimin se lajmin më së rëndi e kanë pranuar ata që për vite kanë punuar drejtpërdsëdrejti me Arditën.

Moderatorja e RTK-së, Edona Musa nuk ka mundur të mbajë lotët kur ka dhënë lajmin për ndarjen nga jeta të koleges së saj.

Kliko ketu per videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *