Ngjarje në Vlorë

Ngjarje e r-ëndë në Vlorë. Një k-rim i rëndë brenda familjers ku burri ka god-itur me sëp-atë gruan dhe vajzën e tij.

Ngjarja ka ndodhur pak më parë në fashtin Gumenicë, ndërsa nuk dihet ende identiteti dhe gjendja shëndetësore e dy të pla-gosurave.

Policia është nisur menjëherë drejt vendit të ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *