Fermeri bën zbulimin e papritur në tokën e tij

Një gropë misterioze ka alarmuar një fshat të tërë në Meksikë.

Një fermer në zonën e Tabascos ka zbuluar në arën e tij “hyrjen mbinatyrore drejt fer-rit”.

Në fakt, zona e Tabascos është e njohur për nëntokën e nxehtë, kjo për shkak të gazit dhe mineraleve të tjera që gjenden në të, shkruan meganews.al.

Fshatarët kanë pranuar për mediat lokale se e ça-ra misteri-oze, nuk është gjë tjetër, veçse porta drejt ferrit, apo “la puerta del infierno”, siç thonë ata.

Ekspertët kanë shkuar menjëherë në vendngjarje dhe po eksplorojnë zonën, pasi sipas tyre mund të ketë me të vërtetë materie të rrezikshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *