Sozia e tij, kush është djali nga Librazhdi që ka ngjashmëri me Suarez

Një djalë nga Librazhdi që ka ngjashmëri të madhe me Luis Suarez. Kemi dëgjuar shpesh të thuhet se secili nga ne ka një sozi të ngjashme në botë, dhe kemi parë deri më sot që shumë prej VIP-ave botërorë e kanë gjetur sozinë e tyre.

Fjala bie që kemi parë sozinë e Messit, Beckham, Ibrahimovich, Ronaldo apo dhe shumë yje të tjerë në botën e sportit.

Por së fundmi është gjetur dhe sozia i një prej yjeve të Barcelonës, uruguaianit Luis Suarez. Ajo që është për tu habitur është se sozia i tij gjendet pikërisht në Shqipëri.

Një person mjaft i ngjashëm me Luis Suarez jeton në qytetin e vogël të Librazhdit. Siç shihet edhe nga foto, ai ngjan jashtëzakonisht shumë me Suarez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *