I rrethuar nga policia dhe me pranga në duar, ja si ia dha lamtumirën babait Konstandin Xhuvani

Diten e sotme regjisorit Gjergj Xhuvani i eshte dhene lamtumira e fundit.

Drejtoria e Bur.gjeve i dha sot leje Kostandin Xhuvanit për të marrë pjesë në ceremoninë mo.rtore të babait të tij, Gjergj Xhuvani, i cili u nda nga jeta pak ditë më parë.

Në fotot e mëposhtme, shihet djali i Gjergj dhe Luiza Xhuvanit, i cili i jep lamtumirën e fundit të atit me pranga në duar.

Kostandin Xhuvani është dënuar me 35 vite bu.rg për vr.asjen e katër personave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *