Jo vetëm det, pushuesit shijojnë qetësinë dhe rregullin në liqenin e Pogradecit

Në këto ditë të nxehta gushti, plazhet e vendit, nga veriu në jug janë plot me pushues, që pëlqejnë Adriatikun dhe Jonin.

Por ka edhe nga ata që zgjedhin liqenin dhe nuk bëjnë keq.

Disa foto të realizuara nga LSA tregojnë pamje fantastike nga liqeni i Pogradecit, në dy pika tepër të frekuentuara, në Lin dhe Tushemisht.

Shfletoni galerinë për t’i parë të gjitha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *