“Lëre bullicën, meriton dikë më të mirë”, i shkruajtën atij. Përgjigja e saj i la pa fjalë

Unë mendoj se secili nga ne do të pajtohet që bukuria është një koncept relativ. A duhet që vajzat me hundë të sheshta të ndahen nga i dashuri nga një detaj i tillë i paraqitjes? Pse?! Edhe standardet e bukurisë ndryshojnë me kalimin e kohës.

Për shembull, dikur shkëlqimi ishte shumë në modë, deri në atë pikë sa të konsiderohej një shenjë e aristokracisë. Sot, përkundrazi…

Sidoqoftë, ka gjëra që nuk ndryshojnë, dhe gjithmonë ka njerëz që ndjekin verbërisht modën, dhe menjëherë kritikojnë atë që devijon nga koncepti i tyre i përsosmërisë.

Melissa Gibson, protagonistja e artikullit tonë sot, ka qenë me Jonathan të dashur për një kohë të gjatë. Çifti e kaloi vitin e ri së bashku, duke bërë shumë foto gjatë festimit, disa prej të cilave ishin postuar në internet, shkruan meganews.al.

Një prej këtyre imazheve shpejt doli virale. Shumë përdorues e quajtën vajzën e re, grua e trashë dhe në një ultimatum ata e urdhëruan të “hynte në palestër dhe të mos largohej nga atje”.

Dikush madje e këshilloi Jonathan të linte Melissa sa më shpejt që të ishte e mundur. Ata shkruanin: “Ajo nuk është i denjë për ty!”, shkruan meganews.al.

Dikush në vendin e tij do të fshinte imazhet, dhe së bashku edhe faqen e tij në internet.

Por Melissa nuk e mbajti fjalët e saj në xhep.

Ajo u dha te gjitheve një përgjigje të mirë. Të admiruar nga qartësia e frazeologjisë së vajzës, njerëzit i përhapnin fjalët e tyre përmes Uebit.

“Njerëzit, për ndonjë arsye, janë jashtëzakonisht të shqetësuar për marrëdhëniet e njerëzve të tjerë, veçanërisht njerëzit si unë. Të gjithë e konsiderojnë të nevojshme të dyshojnë në dashurinë tonë ose të thonë se unë nuk jam e denjë për të. Por ai ka nevojë vetëm për mua, dhe unë, ai dhe paraqitjet tona na kënaqin plotësisht.
Pavarësisht nga pesha, lartësia, mosha, feja, kombësia, seksi: gjëja kryesore në një marrëdhënie është dashuria!”.

Pasi lexuan fjalët e vajzës, njerëzit filluan të kujtojnë miqtë e tyre, marrëdhëniet e të cilëve nuk përshtateshin brenda kornizës së standardeve publike. Gjëja më interesante është se kishte shumë shembuj të komentuesve në fund të përgjigjes. Nuk është për t’u habitur që ka kaq shumë fjalë të urta që flasin për gjithëfuqinë e dashurisë dhe epërsinë e saj mbi paragjykimet, shkruan meganews.al.

Çfarë mendoni për këndvështrimin e Melissa? Ndani mendimin tuaj në komente!

Përktheu dhe Përshtati: MegaNews.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *