Shkundet Gjermania dhe Bota/ Dorëzohet Merkel: Flet për sëmundjen

Anglea Merkel ka folur më në fund për sëmundjen.

Prej disa ditësh gruaja më e fortë e botës është vënë në qendër të vëmendjes pasi në disa konferenca është parë të dridhet

Më në fund ajo ka folur vetë për këtë problem duke treguar se ka një sëmundje por po kurohet. “Nuk ka mbaruar ende, por po përmirësohen.

Duhet të jetoj me këtë për ca kohë. Jam mirë dhe s’duhet të shqetësoheni”, u shpreh Merkel.

Kancelarja gjermane pësoi të njëjtën gjë kur mirëpriti presidentin e Ukrainës Volodimir Zelensky dhjetë ditë më parë.

Për herë të dytë i ndodhi më 27 qershor, kur ajo qëndronte pranë presidentit gjerman Frank-Walter Steinmeier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *