Itali/ Bie breshër sa një gur

Moti i keq ka kapluar Italinë.

Stuhi breshëri në Pescara dhe në një pjesë të bregdetit Abruzzo.

Deri tani, tetëmbëdhjetë persona kanë përfunduar në sallën e emer-gjencës për shkak të pla-gëve të shkaktuara nga stuhia e breshërit, madhësia e të cilit ishte e konkurueshme me kokrën e portokalles.

Në spital ka përfunduar gjithashtu edhe një grua shtatzënë, me pl-agë në fytyrë dhe kokë.

Breshëri ka shkaktuar dëme të konsiderueshme në makina dhe kulmet e shtëpive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *