Zbardhet ngjarja e ndodhur mbrëmjen e djeshme në Korçë

Gramoz Nako është vr arë nga kunati i tij Sefedin Zenellari, pasi ky i fundit i gr abitit 13 mijë euro.

Zenellari është vetëvr arë me ar mën e kr imit sapo policia ka mbërritur në banesë për ta arr estuar.

Nako është babai i dy fëmijëve dhe prej vitesh jetonte në SHBA, ndërsa 71-vjeçari jetonte vetëm.

Korçë- Mbrëmjen e djeshme u tro ndit qyteti i Korçës, pasi në lagjen numër.7, në banesën e tij u vr a Gramoz Nako, i cili sapo ishte kthyer nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Meganews.al mëson se 57-vjeçari është vr arë nga kunati i tij Sefedin Zenellari, 71-vjeç. Dyshohet se mbrëmjen e djeshme dy kunetërit janë konfliktuar me njëri-tjetrin pasi 71-vjeçari i ka gr abitur 13 mijë euro.

Ky i fundit është vetëvr arë me a rmën e kr imit sapo policia ka mbërritur në banesë për ta arr estuar. Mësohet se para vr asjes ka pasur një pë rleshje mes vi ktimës dhe 71-vjeçarit pasi në kanatjeren e Zenellarit janë gjetur shenja të gr isurash.

Vi ktima u gjet i pa jetë në banesë nga bashkëshortja e tij, Natasha Nako, i mbuluar në gj ak. Policia ka gjetur dy gëzhoja në trupin e vi ktimës dhe një tjetër pranë trupit të tij. Babai i dy fëmijëve, jetonte prej vitesh në USA, 2 ditë më parë ishte kthyer nga pushimet në Turqi.

Kjo është hera e dytë brenda javës që ngjarje të rënda shkaktohen nga gr abitësit. Në Himarë, u su lmua një çift të moshuarish nga disa gr abitës pak ditë më parë, për 800 euro.

Kr im në familje në Korçë. Mësohet se Gramoz Nako është vr arë nga kunati i Sefedin Zenellari, me një br eshëri p lumbash. Sh erri nisi midis tyre pasi në banesën e Nakos ishin vje dhur 13 mijë euro.

Madje mes tij edhe vik timës ka pasur edhe pë rleshje para se 71-vjeçari të vr iste kunatin e tij.

Nako është babai i dy fëmijëve dhe prej vitesh kishte jetuar në SHBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.