Lajm i bukur/ Elvis Naçi ia beh në shtëpinë e Sidrit Bejlerit dhe flet për vajzën: Zoti krijoi një dhuratë kaq të bukur

Pas lajmit të bukur se këngëtari Sidrit Bejleri është bërë me vajzë, është Elvis Naçi që ka behur në shtëpinë e tij dhe të dy së bashku, kanë pozuar me bebin e vogël.

Të dy janë shumë miq, dhe janë lidhur me së shumti edhe në programin “Shqiptarët për shqiptarët” drejtuar nga gazetarja Ola Bruko.

‘Sidrit Bejleri është bërë me vajzë, vetëm Zoti I Gjithësisë krijon dhe dhuron kaq bukur, Zoti ja bëftë fëmijë të hajrit dhe të begatë. Amin’, shkruan Elvis Naçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *