Deklarata tronditëse e Arian Çanit: Kur të vriten njerëz, do shpëtojë Shqipëria

Gazetari i njohur Arjan Çani ka bërë një deklaratë të fortë mbrëmjen e djeshme në emisionin “Open”.

Çani tha se kur në Shqipëri të ketë të vr-arë për të drejtën e votës, atëherë vendi do të ketë shpëtuar, pasi pretendon se nuk mund të fitohen këto të drejta dhe liri pa sakrifica.

“Kur në këtë vend do të vijë dita që do të ketë të vr-arë për të drejtën e votës, atëherë ky vend do të ketë shpëtuar.

Kur them të vr-arë, flas për njerëz që ngrihen në protestë për të arritur këtë kauzë që është e drejtë.

Ju mendoni që mund t’i fitoni këto të drejta dhe këto liri pa sakrifica?”, tha Çani, teksa theksoi se nuk e ka fjalën për krime elektorale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *