“Nuk do ikim në Korçë se s’kemi leka”, i harxhoi të gjitha në bilardo, vajza lë të dashurin

Janë të shumtë të rinjtë që pasi ngelin pa punë, mundohen që të gjejnë ngushëllim tek gjërat e gabuara.

Rastin ditën e sotme e tregon një vajzë nga Korça e cila bashkëjetonte me të dashurin e saj në Tiranë.

E themi bashkëjetonte, pasi me sa duket historia e tyre mori fund sonte, dhe ka qenë pikërisht vajza që e ka marrë këtë vendim.

Ajo ka shkruar pranë redaksisë së meganews.al se si i dashuri i saj e la pas dore duke vajtur mbas lojërave dhe nuk i kushtonte asaj aspak rëndësi.

Vajza ka dërguar bisedën e realizuar mbrëmjen e sotme me djalin dhe në të vërtetë duhet të themi se na vjen shumë keq, shkruan meganews.al

Megjithatë, diçka mund të bëhet ende…

Shikoni më poshtë bisedën:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *