Dy korçarët në listën e më të kërkuarve të INTERPOL, arsyen nuk do ta besoni

Organizata Ndërkombëtare policore kundër ngjarjeve të organizuara ka shpallur listën e 7 më të kërkuarve, midis të cilëve dy janë shqiptarë nga Korça.

Siç bëhet e ditur në faqen zyrtare të INTERPOL, dy shqiptarët janë shpallur në kërkim për disa ngjarje në Greqi.

Bëhet fjalë për Ergest Memon 34-vjeçar dhe Taulant Memon 33-vjeç.

Dy korçarët janë shpallur në kërkim nga shteti grek pasi thuhet se kanë prerë pa leje pyjet, ndërkohë që kjo bie në kundërshtim me ligjin e shtetit dhe kanë bërë një dëm prej 10 mijë eurosh.

Interpoli i ka bërë thirrje qytetarëve për ndihmë për t’i lokalizuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *