Angelique Boyer sulmohet në festival, aktores i ndodh e papritura live

Angelique Boyer ka përjetuar një nga ngjarjet më të këqia në karrierën e saj.

Gjatë kurorëzimit të saj si Mbretëresha e karnavaleve të Karolinës në Shtetet e Bashkuara, aktorja u godit me një kanaçe birrë. Për shkak të shiut të dendur, njerëzit filluan të zemëroheshin dhe të humbnin durimin.

Situata doli jashtë kontrollit deri kur e dashura e Sebastian Rullit mori kurorën e saj. Njerëzit nga publiku filluan të hedhin kanaçe birre.

Ajo shpëtoi nga marrja e një goditje, megjithatë, këngëtari Raymix, i cila ishte pranë saj, nuk pati të njëjtin fat dhe mori një goditje të fortë në fytyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *