Shkon fshehurazi në katin e ndaluar të ndërtesës, s’u beson syve nga ajo që zbulon

Një fotograf ka mbetur i befasuar nga zbulimi që ka bërë në katin e fundit të një ndërtese.

Ai po vinte rrotull ndërtesës, kati i fundit i së cilës nuk lejohej të vizitohej dhe i shtyrë nga kureshtja, fotografi vendos që të sfidojë veten dhe të shohë çfarë ka.

Mirëpo, kur është futur në katin e fundit është përballur me surprizën e pabesueshme.

Ai gjeti me dhjetëra makina të shtrenjta sportive dhe klasike me vlerë miliona dollarë, shkruan meganews.al.

Midis tyre kishte disa lloje Ferrari, Lamborgini apo edhe makina të modelit të viteve 1958 të modifikuara e të mbuluara nga pluhuri.

Pronari i tyre nuk dihet, edhe pse komentues në artikullin e publikuar shprehen se e njohin pronarin por nuk duan ta bëjnë publik, si dhe pronari i tyre e ndërron nga një çdo ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *