LajmeLAJME NGA KORÇAVendi

Rama në zonat e prekura nga tërmeti në Korçë, jep premtimin e madh

Kryeministri Rama ishte mesditën e kësaj të mërkure pranë banorëve në fashtin Floq, shtepite e të cilëve u shkatërruan nga tërmeti i 1 qershorit.

Pasi u njoh me situatën dhe gjendjen e banorëve që janë ende në çadra, Rama premtoi se brenda pak kohësh qeveria do të rindërtojë plotësisht të gjitha banesat e shembura.

Rindërtimi do të nise pas përfundimit të vlerësimit të plotë të dëmeve të shkaktuara nga lëkundjet sizmike.

Banorët e Floqit morën garanci nga kryeministri se brenda shtatorit do të jenë në shtëpitë e tyre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.