Fevziu-fallxhorit: Aman bëji ndonjë gjë Ramës të shpëtojmë të gjithë

Gjatë emisionit të mbrëmshëm “Opinion” ku tema lidhej me magjinë dhe leximin e fatit, drejtuesi Blendi Fevziu nuk e ka përmbajtur veten duke i kërkuar njërit prej të ftuarëve që të bënte diçka edhe për Edi Ramën.

Ndërkohë që i ftuari po shpjegonte se shpesh niseshin edhe nga emri për të vepruar për shërimin e personave të caktuar, Fevziu ndërhyri duke thënë se do t’i jepte atij një emër.

“Edi Rama! Bëj diçka dhe na shpëto”, tha Fevziu duke shkaktuar të qeshura në studio.

Për më tepër, ndiqni videon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *