Pashkët, humbin jetën 20 persona dhe lëndohen 200 të tjerë

Pashkët nuk janë pritur aspak mirë të dielën e sotme në Sri Lanka.

Nga informacionet paraprake, thuhet se 20 persona kanë humbur jetën dhe mbi 200 janë  lënduar, pas disa shpërthimeve të fuqishme në kisha dhe hotele.

Gjashtë shpërthime janë raportuar, sipas BBC.

Ndërsa tre shpërthime ishin nëpër kishat kryesore të Sri Lankës.

Ndër viktimat që kanë humbur jetën mund të jenë edhe turistë të huaj.

Ende nuk dihet se kush janë përgjegjës për sulmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *