Librazhd/ Pasojat e para nga breshëri, qytetari: Na shkatërroi gjithçka

Breshëri I djeshëm i rënë në zonat e Librazhdit ka lënë disa pasoja mjaft të konsiderueshme për banorët e zonës.

Ata kanë shkruar pranë redaksisë së Librazhdi News se ditën e sotme janë zgjuar me një shkatërrim të frutikulturës.

Teksa ka dërguar dhe foto pranë redaksisë tonë, qytetari shkruan:

Përshëndetje, breshëri I rënë ditën e djeshme, ka shkatërruar kumbulla, qershi dhe kajsi”

FOTO:

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *