“Erdhi fundi! Hapen gropa të mëdha në të gjithë Tokën”

Shumë ngjarje po ndodhin në planetin Tokë, të cilat mund të prodhojnë ndryshime në koren e saj.

Këto të çara që janë shfaqur në vitet e fundit pothuajse në të gjitha kontinentet, tregojnë se fundi është shumë pranë, shkruan meganews.al

Kjo për shkak se ata janë shfaqur në një kohë të shkurtër dhe po bëhen mjaft kërcënuese për planetin tonë.

Afrike

Liqeni Baikal

Argjentinë

Meksikë

Arizona

Peru

Amazone

Kaliforni

Australi

Kine

Meksikë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *