Nga 1-10 si e vlerësoni Elvis Nacin?

Elvis Naçi (i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë) është një Imam Shqiptar. Ai është imam në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus.

Naçi vepron në mënyrë aktive në rrjetet sociale, Facebook si dhe Youtube.

Për shkak të popullaritetit të tij të madh në mesin e myslimanëve të Shqipërisë, ai u bë i njohur në nivel kombëtar dhe ftohet rregullisht në emisione të ndryshme shqiptare.

Ai eshte nje bashkeshort dhe prind shembullor si dhe nje shqiptar patriot.

Se fundimi ai drejton bashke me miq të tjere nje fondacion bamires ku nepermjet emisioneve ne kanalin News 24 ka bere te mundur qe shume shqiptare te kene nje jete me te mire. Kjo e ka bere ate të dashur dhe te respektuar nga te gjithe shqiptaret brenda dhe jashte vendit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *