Vetëm 22-vjeç, jeta luksoze Olsi Qalliaj

Tre të rinj janë ndaluar si të dyshuar për ekzekutimin e Jurgen Kurtit. Ata janë Elsi Levendi, 21 vjeç, lindur në Athinë/Greqi dhe banues në Tiranë, Alesio Berberi, 33 vjeç lindur në Patos, Olsi Qalliaj, 22 vjeç, lindur në Fier dhe banues në Patos. Ndërsa një tjetër është shpallur në kërkim.

Olsi Qalliaj

Olsi Qallia që dyshohet të jetë përfshirë në këtë kr-im është 22 vjeç, por ai në rrjetet sociale ai reklamon jetë luksi, pasi merrej me shit-blerje makinash luksi.

Olsi Qalliaj

Në shoqëri njihej si një njeri i qetë dhe ka lidhje me krushqie me Alesio Berberin, të arre-stuarin tjetër për vr-asjen e Jurgen Kurtit.

Olsi Qalliaj

Po ashtu ai njihej dhe për shoqërinë e tij me Elsi Levendin, 21 -vjeçarin që mendohet të ketë ‘gisht’ në vr-asjen e Kurtit.

Olsi Qalliaj

Qallia njihej si një njeri i urtë dhe i tërhequr, dhe kishte pasion për makinat e luksit, gjë që e kishte kthyer në biznes.

Olsi Qalliaj

Nga fotot e publikuara prej tij, ai shihet vetëm duke pushuar në jug të Shqipërisë dhe hipur në makina të shtrenjta.

Olsi Qalliaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *