Seriale

Seritë e fundit të Xhenet/ Episodi i nesërm në foto

Cili do të je të rezultati i analizave të ADN-së së fëmijës që pret Ozlem?

Selim përballet me nënën e tij duke i thënë se ka vendosur të largohet nga shtëpia. Si do ta presë ajo këtë lajm?

Për çfarë do të flasë Arzu me Semën?

Melisa e tronditur shkon tek Xhenet dhe i rrëfen se nëna e tyre është e detyruar të martohet me Xhihanin për të mbrojtur ato.

Leave a Reply

Your email address will not be published.