Mbrojti shtëpinë e saj, pezullohet nga puna efektivja e “Shqiponjave”

Blerta Dervishi përveç shtëpisë, rrezikon të mbetet pa punë.

Punonjësja e “Shqiponjave” në Policinë e Shtetit, është pezulluar nga detyra, pas përl-eshjes dje me kolegët e saj për të mbrojtur shtëpinë te “Petro Nini”, që Përmbarimi do t’ia shembë pas një vendimi gjykate.

“Unë kam qenë banore. Jam qytetare e thjeshtë e lirë për të mbrojtur pronën time dhe fëmijët e mi sepse nuk kam ku të shkoj tjetër”, ka thënë ajo pas pezullimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *