Emocionuese! Shqiptarë nga e gjithë bota urojnë 8 marsin

Me rastin e 7-8 Marsit, gra dhe vajza nga vende të ndryshme të botës urojnë gratë shqiptare në SHQIP dhe vishen me traditën e gjysheve tona…

‘Sepse Ti gruaja shqiptare je frymëzim dhe krenari kudo në botë…’

Është ky mesazhi që jep ambasada shqiptare në Londër dhe diplomatja Pranvera Skana e cila ka patur dhe idenë fantastike të realizimit të kësaj videoje.

Mos e humbni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *