Shkarkohen 6 pedagogë të UBT

Gjashtë pedagogë të UBT-së janë shkarkuar. Shkak për këtë janë bërë ngacmimet sek-suale ndaj studenteve dhe abuz-ime të tjera.

Studentët e Unversitetit Bujqësor të Tiranës kanë marrë zemër nga protesta duke denoncuar tek rektori apo përmes anketave të zhvilluara, abuzimet e pedagogëve, korrupsionin madje edhe ngacmimet sek-suale prej tyre. Këtë e konfirmon zyrtarisht rektori i UBT.

“Ne i kemi marrë në konsideratë në maksimum shqetësimet e studentëve gjatë ditëve të protestës, e cila ka qene një periudhë relativisht e gjatë”,- thotë Prof. Bahri Musabelliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *