Mos u besoni kurrë! Këto shenja kanë lindur për të tradhëtuar

Dashi

Të lindurit e shenjës së Dashit janë shumë spontanë dhe energjikë. Ata nuk i pranojnë kurrë gabimet e tyre, janë egoistë dhe të paduruar. Kështu që mund të bien shpesh pre e tundimit të të tradhëtuar partnerin.

Binjakët

Binjakët janë natyra dualiste, kështu që janë edhe shumë të pavendosur. Ata janë shumë socialë dhe të këndshëm. Gjithsesi nëse partneri nuk i plotëson pritshmëritë e tyre, ata nuk do të ngurojnë dhe do ta tradhëtojnë.

Luani

Të gjithë e dimë tashmë që Luani ka shumë dëshirë që të jetë në qendër të vëmendjes. Nga ana tjetër ata janë dhe të pavarur, kurajozë dhe inteligjentë dhe besnikë. Pavarësisht besnikërisë së tyre, ata kanë nevojë patologjike për të marrë vëmendje, për shkak të kësaj mund të tradhëtojnë edhe partnerin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *