Ju vë me këmbë në tokë, Mërkuri futet te Peshqit dhe ju ndryshon jetën!

Duke filluar nga sot, Mërkuri do të iniciojë një tranzit të drejtpërdrejtë nga shenja e Peshqeve që do të zgjasë deri në 5 mars.

Mërkuri te Peshqit nuk është një tranzicion të lehtë për këtë planet, sepse Peshqit është shenjë e ujit dhe komunikon me mjedisin e tij kryesisht nëpërmjet ndjenjave të tyre dhe Merkuri është planeti që rregullon mendimet tona, logjikën, komunikimit dhe ky trafik është zakonisht diçka i paqëndrueshëm, shkruan meganews.al

Elementi i ujit përfaqëson botën e papërshkrueshme të emocioneve, nga pasionet e pandreqshme dhe frika irracionale për ndjenjat e dhembshurisë dhe dashurisë universale dhe karakterizohet nga intuita e saj të rafinuar, siç vlerësohej Gaforrja dhe Akrepi, dhe tani në Peshqit.

Për këtë arsye gjatë këtyre ditëve të ardhshme, dhe më vonë në mars, mendimet tona kanë tendencë të jenë disi të pasakta, pak të paqarta dhe të padefinuara.

Ndjenjat dhe intuita rreth arsyes mbizotërojnë, gjë që nuk është problem për shenja që kanë objektiva të qarta dhe nuk paraqesin një lloj tjetër konflikti ekzistencial, por kjo mund të jetë kundërproduktive në rastin e personaliteteve emocionalisht të paqëndrueshme, njerëz shumë të shqetësuar, nervor dhe të sugjerueshëm, shkruan meganews.al

Nga ana tjetër, në anën e saj më të mirë, ky kalim do t’ju ndihmojë të shikoni më shumë nga qenia juaj e brendshme dhe të zbuloni pamjet e personalitetit tuaj të pashfrytëzuar.

Është një periudhë shumë e veçantë në të cilën do të jesh shumë i hapur, por gjithashtu i pëlqyeshëm kështu që mos lejoni veten të mbështillet nga paraqitjet ose nga paraqitjet e rreme të atyre që ju afrohen për të manipuluar egon tuaj. Duke qenë të vetëdijshëm për këtë situatë, asgjë dhe askush nuk do të jetë në gjendje të shqetësojë ju dhe ju do të jeni në gjendje të bëni maksimumin e veprimit pozitiv të këtij tranziti, shkruan meganews.al

Për shkak të natyrës së paqëndrueshme të këtij trafiku të paqëndrueshëm gjatë këtyre ditëve, përpiquni të bëni punët tuaja në rregull, shumë të organizuara, kështu që mos e bëni natën duke u përpjekur të zgjidhni atë që nuk e keni zgjidhur gjatë ditës.

Është e rëndësishme që kur të shkoni për të marrë një vendim, mendoni mirë mirë, kështu që më vonë nuk duhet t’ju vijë keq që keni vepruar emocionalisht në një moment që kërkonte më shumë qetësi.

Megjithatë, në një mënyrë tjetër të gjërave, kjo lëvizje planetare do t’ju ndihmojë të thelloni më shumë intuitat tuaj dhe nëse jeni të kujdesshëm që të mos hutoheni nga njerëz të ndërlikuar atëherë nuk do të keni ndonjë problem./MegaNews.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *