Zgjidhni një nga letrat dhe zbuloni më shumë rreth të ardhmes suaj…

Letra I – Hëna 

Hëna ka një ndikim mjaft të madh si në natyrë ashtu edhe tek shumë persona. Sipas shumë miteve ky planet ndikonte tek humori i shumë personave duke i nxjerrë atyre anët e tyre më të këqija. Nëse ndjeni xheloni apo zemërim ndaj dikujt, prania e hënës e përforcon akoma më shumë këtë ndjenjë.

Letra II – Prifti

Kjo letër përfaqësohet nga Zoti Anubi, mbrojtës i shpirtit të sekreteve. Anubi është i njohur ndryshe dhe si Guida apo udhëheqësi. Nëse kohët e fundit keni bërë gabime apo gjëra të kqëija do të ketë një ndëshkim shumë të madh të shpirtit tuaj por nëse bëni vepra të mira atëherë ju do të shpërbleheni për veprat e juaja.

Letra III – Triumfi

Kjo letër simbolizon fundin e një beteje. Pas një lufte të gjatë dhe me shumë sakrifica më në fund do të triumfosh. Kjo letër ju sjell kohë të mira dhe gjëra pozitive, lumturi dhe sukses financiar. Më në fund do të vijë dhe shpërblimi juaj!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *