Ndodh vetëm një herë në 823 vjet! Ja pse Marsi i 2019-s do të jetë i veçantë

Marsi i këtij viti do të jetë i veçantë, pasi do të shohim një fenomen që nuk kemi për ta parë sërish në jetën tonë, shkruan meganews.al

Për herë të parë në jetën tonë do të shohim një fenomen mahnitës, pasi në muajin mars do të kemi 5 të premte, 5 të shtuna dhe 5 të diela.

Kjo ndodh vetëm një herë në 823 vjet. Kinezët e quajnë këtë “Toka e plotë e parave”, shkruan meganews.al

Pra, dërgoni këtë mesazh te të gjithë miqtë tuaj dhe brenda 4 ditëve paratë do t’ju habisin. Bazuar në kinezisht Feng Shui, kushdo që nuk e përcjell këtë mesazh mund të humbasë shansin e madh. “Unë po bëj pjesën time, nuk e di!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *