U futën në Google për të kërkuar adresën, ajo që zbuluan i zhgënjeu përjetë

Nëse mendoni se dëshmitë e njerëzve që do të shihni më poshtë nuk kanë asgjë të përbashkët, mendoni përsëri.

Me ndihmën e Google Street View, gjetëm lidhjen mes një numri të madh të qytetarëve të botës: të gjitha ato u vunë re nga kamerat e Google që mashtronin partnerët e tyre, duke u ngarkuar më pas në artikuj të shumtë në rrjetet sociale.

Gjatë gjithë kësaj galerie ju sjellim disa raste të individëve që përfunduan duke parë partnerët e tyre në tradhti.

1. I riu pa në Google Maps të dashurën e tij duke puthur ish-in. E vërteta është se ne nuk mund të imagjinojmë se çfarë duhet të ndiejë një person kur zbulon një mosbesim. Është një moment pa dyshim i ndërlikuar; kjo është e qartë. Është sikur të ndihemi të zhgënjyer dhe të tradhëtuar nga personi në të cilin vendosim të gjithë besimin tonë. Dashuria e lirë e viteve 60 ka mbetur prapa dhe tani njerëzit kanë nevojë për atë besnikëri, shkruan meganews.al

I riu vuri në Google Maps adresën e të dashurës së tij për të njohur shtëpinë e saj dhe pa një imazh që u kap nga Google Maps në vitin 2013, shumë kohë përpara se të takoheshin. Por, në këtë rast nuk ka asnjë pabesi.

2. Një vajzë e re ruse me emrin Marina përdorte programin Yandex, një tjetër version i Google Maps, për të kërkuar një adresë. Ka shumë përdorues që përdorin këtë lloj aplikimi për të gjetur faqet dhe adresat që janë të vështira për të gjetur ndryshe. Ajo që shumë njerëz nuk e imagjinojnë kurrë janë surprizat me të cilat do të gjejnë veten gjatë kryerjes së kërkimeve të tyre, shkruan meganews.al

Megjithatë, ajo gjeti të dashurin e saj duke mbajtur një vajzë tjetër. Tani mund të imagjinojmë reagimin e vajzës. Dihet që pabesitë janë të motivuara kryesisht nga mungesa e vetë-dashurisë nga ana e jobesimtarit. Por, nga ana tjetër ka edhe shumë raste që janë thjesht të pashpjegueshme.

Pastaj, vajza pyeti të dashurin e saj për të kërkuar të njëjtën adresë për të parë reagimin e tij. Një veprim i planifikuar mirë. Epo, ju duhet të merrni rrezikun dhe të vendosni fatin në provë.

Më poshtë Mega News ju sjell disa foto të tjera pikante:

U futën në Google për të kërkuar adresën, ajo që zbuluan i zhgënjeu përjetë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *