E papritur/ Bllokohet WhatsApp, ç’po ndodh me aplikacionin?

Aplikacioni Whatsapp po përjeton bllokime dhe ndërprerje në të gjithë botën. Përdoruesit raportojnë vështirësi në Evropë, SHBA, Azi, Lindjen e Mesme dhe zona të tjera.

Sipas Down Detector, një numër i madh përdoruesish të aplikacionit të mesazheve popullore raportojnë ndërprerje në Nju Jork, Brazil, Mumbai dhe Londër.

Përdoruesit kanë probleme me lidhjen me aplikacionin dhe dërgimin e mesazheve.

Shumë prej tyre përdorën mediat sociale për të shfaqur frustrimet e tyre me aplikacionin në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *