VIP-at shqiptarë nuk i rezistojnë lojës, tregojnë sa lekë kanë në portofol

Kur bëhet fjalë për VIP-at publiku ka kuriozitet të dijë gjithçka për ta, madje edhe sa para mbajnë në portofol.

Një sfidë e re që ka nisur në Instagram e ka shuar këtë kuriozitet dhe shumë VIP-a po bëhen pjesë e lojës.

VIP-at nominojnë njëri-tjetrin dhe tregojnë kuletën e tyre në Instastory.

Sfida ka nisur këtë javë dhe po përhapet me shpejtësi për shkak të nominimeve.

Sfidën deri tani e ka pranuar Anxhela Peristeri, Eneda Tarifa, Rozana Radi, Ervin Kurti, Ori Kuçi e të tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *